Behandlingar

Implantat

Akut Tandvård
Kontakt

Patientberättelser

Patientberättelser

Dental pratice that cares

It was so great to find a dental practice that holds so much care and passion for their craft.
Having 3 new crowns put in, I found it painless, and relaxing.
Aveny Smile is a place that I would recommend.
Although based in London, I will be making trips back when needed, for when you find something that works for you, it is best to stick to it.

– Donavan Nelson

​Manager of Boney M

Fantastiskt tandläkare

Jag anlitade Aveny Smile för att ta itu med min tand som behövde dels rotfyllas samt lagas och sättas en krona på. Jag är extremt känslig och känner alltid obehag för tandläkarens borrmaskiner och allt vad det innebär, Men jag blev så imponerad och glad av att inte känna någonting alls. Inte ens bedövningssprutan kände jag.
Jag togs emot av professionell och vänlig personal i fantastisk och härlig anrikt atmosfär. Tandläkaren Afsaneh Robati tog sig tid att lyssna på mig och berättade utförligt vad vi behöver åtgärda vilket kändes mycket tryggt, trovärdigt och empatiskt.
Under de tre tillfällen som behandlingen krävde kunde jag slappna av till lugn musik och luta mig tillbaka och få tanden fixad med fantastisk resultat.
Känner mig jätte trygg med att ha Afsaneh Robati som min tandläkare och jag tar mig ner från Stockholm för att få träffa henne när det behövs 🙂
Rekommenderar med varmt hjärta Aveny Smile om du vill ha en behaglig upplevelse och lyckad resultat.

– Roberto Akhbari

​VD Leva Coaching

Professionell tandläkare

Jag är oerhört nöjd med mina behandlingar hos Afsaneh.
Afsaneh är en fantastiskt proffsig, skicklig och omhändertagande tandläkare som gör varje besök hos henne och tandsköterskan Lara i den fina kliniken på Kristinelundsgatan till en positiv upplevelse. Jag kan verkligen varmt rekommendera Afsaneh!

– Christina Åberg

​Åberg & Lawe

Bättre liv genom bättre munhälsa!

Boka din tid idag hos Aveny Smile och börja din resa mot ett underbart leende.