Behandlingar

Implantat

Akut Tandvård
Kontakt

Personal

Aveny Smile

Vårt team ar lojalt. Vi älskar att arbeta. Vi arbetar hårt och vi känner att det är ett privilegium att arbeta här. Vi vill inte arbeta någon annanstans. Detta är inte av en slump. Vi byggde medvetet Aveny Smile som en plats som skulle präglas av vetenskapsbaserad tandvård genomsyrat av respekt, förståelse och empati.
Vårt team arbetar tillsammans för att tjäna varandra precis som de tjänar vår patientfamilj. Vi vill vara bäst inom vårt område. Sist men inte minst vill vi tjäna våra patienter med så oöverträfflig gästfrihet att de skickar sina vänner och familj till Aveny Smile för att få samma utmärkta behandling och vård.

Möt vårt team

Afsaneh Robati

Leg. Tandläkare

Lara Ibrahim

Tandsköterska

Yasmine Kholam

Tandhygienist

Afsaneh utbildade sig vid institutionen för Odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2006.
2009 flyttade hon till England och med ett stort intresse för estetisk tandvård och implantat vidareutbildade hon sig vid både Manchester Universitet och Cambridge Universitet. Afsaneh fick även en hel del remisser från andra kliniker för att behandla tandvårdsrädda patienter.

8 år senare flyttade hon hem till Sverige med ett baggage fylld av arbetslivserfarenhet och idag driver hon Aveny Smile tillsammans med sin tandsköterska Lara och tandhygienist Yasmine.
På fritiden tycker Afsaneh om att träna, läsa böcker och spendera tid med familj och vänner.

Lara utbildade sig till tandsköterska i Holland där hon växte upp och tog examen 2009. Kärleken fick henne att flytta till Göteborg och hon har jobbat mestadels inom privat tandvård och som huvudsköterska. När hon inte umgås med sin man och katt tycker hon om att resa och träna yoga. Lara pratar flytande svenska, engelska, arabiska och holländska.

Yasmine Kholam tog sin tandhygienist examen 2009 och är en stjärna på Aveny Smile. Yasmine är väldigt passionerad i sin roll. Hon har jobbat både på Folktandvården och inom den privata sektorn i snart 12 år. Yasmine är även utbildad tandsköterska samt estetisk filler/botox behandlare.
På fritiden tycker Yasmine om att träna, umgås med familj/vänner och resa. Upptäckten av nya platser samt bemötanden är något som inspirerar Yasmine.

Bättre liv genom bättre munhälsa!

Boka din tid idag hos Aveny Smile och börja din resa mot ett underbart leende.